[FOTO] Ispred Angioline održana promocija albuma 'Wanderlust' Ivana Pešuta

Autor: Sanja Tumara 16.06.2024

Jedinstvenost ove opatijske slavljeničke večeri upotpunili su Ikarski barkajoli s ponudom vrhunskih hrvatskih vina odležanih godinu dana u Ikarskoj vruji .

Opatija - Promocija drugog studijskog albuma „Wanderlust“ jednog od ponajboljih i najnagrađivanijih hrvatskih glazbenika, autora, producenata i live-performera Ivana Pešuta održana je sinoć na kako je spomenuo sam Pešut „na najljepšoj pozornici“. Ispred Hrvatskog muzeja turizma u opatijskoj Villi Angiolini, a u povodu njezinog 180. rođendana.

Ovaj nesvakidašnji koncert, poklon Grada Opatije Opatijcima i njihovim posjetiteljima, privukao posjetitelje i šetače koji su imali priliku prepustiti se čaroliji Pešutovog Porinom nagrađenog albuma „Wanderlust”, koji sadrži devet skladbi koje pokazuju široki spektar glazbenih izričaja, a koji se kreće se od gitarističkih kompozicija, preko jazza, do ambijentalne glazbe i filmske glazbe.

Putujući kroz različite glazbene žanrove i stilove, opatijskoj publici posebno su iskustvo priredili Ivan Pešut na gitari u pratnji Damjana Brnića na gitari, Vedrana Ružića na basu i Leonarda Berishe na bubnju i udaraljkama. Uz skladbe s „Wanderlusta“, publika je imala priliku poslušati i uspješnice s Pešutovog prvog albuma „Timeline“, koji je također bio nagrađen Porinom, kao i novim do sada neobjavljenim skladbama.

Jedinstvenost ove opatijske slavljeničke večeri upotpunili su Ikarski barkajoli s ponudom vrhunskih hrvatskih vina odležanih godinu dana u Ikarskoj vruji .

Ispred Angioline održana promocija albuma 'Wanderlust' Ivana Pešuta

Više sa portala poduckun.net ...