Izložbom 'Svih naših 60' članice KUD-a Učka započinju obilježavanje velikog jubileja

Autor: Nikola Cvjetović 19.06.2022

wp-content/uploads/2018/04/svacani koncert kud ucka matulji hangar 2013.jpg

- Ovim putem pozivamo sve prijatelje ženskog zbora KUD-a Učka Matulji, da nam se pridruže na otvaranju izložbe, i s nama podijele radost i pjesmu, poručile su Učkarice.

Matulji - U ponedjeljak, 20. lipnja u 18 sati, otvaranjem izložbe 'Svih naših 60', u matuljskoj Galerijici započinje svečano obilježavanje 60-tog rođendana KUD-a Učka Matulji.

Ovo je prvi od nekoliko događaja u nizu, kojim Učkarice svojim kulturnim djelovanjem žele podijeliti sreću i zadovoljstvo sa sugrađanima, povodom ovako velikog jubileja. Tema izložbe je retrospektiva djelovanja KUD-a Učka Matulji, koja je veoma sveobuhvatna i šarolika. Promatrajući i iščitavajući izložbu, posjetitelji će imati priliku vratiti se, u sada, već davnu povijest, koja će zasigurno u njima probuditi nostalgične osjećaje. Autor ove zanimljive izložbe je TRI4SAD, obrt za dizajn i tisak, Vigora Stepančića, najavile su Učkarice.

Izložbu imate priliku posjetiti radnim danom od 10-12 sati i od 17-19 sati, a subotom i blagdanom od 10-12 sati.

- Ovim putem pozivamo sve prijatelje ženskog zbora KUD-a Učka Matulji, da nam se pridruže na otvaranju izložbe, i s nama podijele radost i pjesmu. Zahvaljujemo se na velikoj podršci Općine Matulji, kao i Primorsko-goranskoj županiji, koja je prepoznala naš trud i ljubav prema očuvanju zavičajne kulturne baštine, dodale su Učkarice.