Klana Unplugged Fest uz Sandra Bastiančića, Raspad sistema i Blu:Kanu

Autor: Marina Pauletić 07.08.2023

- Ovom prilikom Sandro Bastiančić promovirat će svoj prvi samostalni album "Šlager sezone", najavili su organizatori.

Klana - U subotu, 12. kolovoza, u Klani, na Gradini, u večernjim se satima, s početkom u 21 održava drugo izdanje Klana Unplugged Festa.

Ovogodišnji su sudionici mladi klanjski bend Raspad sistema i duo Blu:Kanu koji čine Goran Rubeša i Damir Tomić. Središnji je glazbenik večeri aktualni dobitnik nagrade "Music Pub" za kantautora godine – Sandro Bastiančić koji je ove godine primio i nagradu Grada Rijeke za izuzetan doprinos domaćoj glazbenoj sceni. Autor brojnih uspješnica eminentnih domaćih izvođača trenutno promovira svoj prvi samostalni album "Šlager sezone", a najuži planovi vezani su mu za ponovno okupljanje kultnog benda En Face. Na nastupu u Klani pratit će ga Dino Ivelja i Zvonimir Radišić.

- Prošlogodišnja ideja o pokretanju „unplugged“ festivala, na kojem su gostovali Blu:Kanu, Duo Livingstones i The Blondes, rodila se iz prethodne suradnje s glazbenikom iz Klane Goranom Rubešom. Pokazalo se da je atmosfera na Gradini kao stvorena za akustičnu svirku te se organizatori nadaju da će to potvrditi i ovogodišnje izdanje, poručila je Ivana Marinčić ispred organizatora.

Raspad sistema

U nastavku programa na klanjskoj Gradini, 15. kolovoza, također s početkom u 21 sat, gostuje poznati glumac Zijah Sokolović s predstavom „Lijevo, desno, glumac“. Program se održava pod pokroviteljstvom Općine Klana i uz financijsku podršku Primorsko-goranske županije, a ulaz je slobodan.

Više sa portala poduckun.net ...