Klub Drago najavljuje još jedan Milde Sorte Revival party

Autor: Nikola Cvjetović 04.03.2024

Nakon dosta upita o tome da ponovimo ovaj party, rezervirali smo subotu 23. ožujka za Milde Sorte Revival party, poručuju iz kluba Drago.

Opatija - Klub Drago dovodi na opatijsku scenu popularna glazbena imena koja su usmjerena prema mlađoj publici, ali isto tako vodi računa o onima koji su stariji i žele se dobro zabaviti. Nakon što je publika bila oduševljena prvim revival partijem u kojem se slavio legendarni Milde Sorte club i glazba tog doba, u klubu Drago odlučili su ponoviti taj događaj.

- Na veliko zadovoljstvo onih koji su već bili prošloga rujna i onih koji nisu bili a voljeli bi doći najavljujemo novi termin održavanja Milde Sorte Revival partija, 23. ožujka, poručuju organizatori i dodaju: 'Reakcije publike su odlične. Ljudi su prepoznali naš trud da Opatiju vratimo na vrh glazbene klupske scene i da svaku zabavu pretvorimo u nezaboravnu. Gosti se rado vraćaju jer se kod nas nudi ono čega dugo nije bilo u ponudi, zabave za stariju publiku. Nastavit ćemo ovim tempom. Nakon dosta upita o tome da ponovimo ovaj party, rezervirali smo subotu 23. ožujka za Milde Sorte Revival party'.

Više sa portala poduckun.net ...