Koncert ‘Ima neka tajna veza – Made in Sarajevo’ 5. srpnja na Ljetnoj pozornici

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 21.06.2022

Brojni hitovi sarajevske pop-rock scene bit će izvedeni u posve novom aranžmanu uz moćnu pratnju Zagrebačke filharmonije na jedinstvenom glazbenom spektaklu na Ljetnoj pozornici s početkom u 21:30 sati.

Opatija – U utorak 5. srpnja na opatijskoj Ljetnoj pozornici održat će se zanimljiv i nesvakidašnji koncert u izvedbi Zagrebačke filharmonije i vokalista, pod nazivom “Ima neka tajna veza – Made in Sarajevo”.

Hitovi kao što su Gori vatra, Da sam ja netko, Ima neka tajna veza, Sarajevo ljubavi moja, Sve će to mila moja..., Dirlija, Zenica blues, Jel' Sarajevo gdje nekad bilo, pretvorit će na jednu večer Opatiju u vrijeme kada je Sarajevo bilo regionalni glazbeni centar s bendovima kao što su Merlin, Bijelo dugme, Indexi, Plavi Orkestar, Crvena jabuka, Zdravko Čolić, Kemal Monteno, Zabranjeno pušenje, Teška industrija, Valentino. Njihovi će hitovi biti izvedeni u posve novom aranžmanu uz moćnu pratnju Zagrebačke filharmonije na jedinstvenom glazbenom spektaklu na Ljetnoj pozornici s početkom u 21:30 sati.

Za ovu su priliku aranžmane navedenih pjesama prilagođene ritam sekciji te zagrebačkoj filharmoniji pripremili Ranko Rihtman, Nikša Bratoš i Josip Cvitanović, a pjevat će Aida Mušanović-Arsić, Nermin Puškar, Robert Čolina, Magdalena Bogić, Amel Ćurić i Ivan Jelić. Zagrebačkom filharmonijom dirigirat će Ranko Rihtman i Josip Cvitanović, a producenti su Nikša Bratoš i Tomislav Kašljević.

Ulaznice se mogu kupiti u sustavu Eventim i Mojekarte.hr.

Više sa portala poduckun.net ...