Koncert Opatijskog komornog orkestra u Zlatnoj dvorani hotela Imperial ove srijede

Autor: Nikola Cvjetović 26.12.2022

Damir_Smerdel_OKO

OKO-vci su se ove godine odlučili na nešto posebniji program: izvest će Brahmsovu Drugu simfoniju u D-duru, op. 73 i Schumannovu Fantaziju za klavir i orkestar u a-molu, odnosno prvu verziju Klavirskog koncerta (I. stavak) sa solistom Matijom Kranjčićem, u posebnoj obradi za Opatijski komorni orkestar.

Opatija - Opatijski komorni orkestar (OKO), ove će godine već tradicionalno na samom završetku godine izaći pred svoju publiku s osobito zanimljivim programom! Koncert će se održati pod ravnanjem dirigenta Damira Smerdela u prekrasnom ambijentu Zlatne dvorane Heritage hotela Imperial u Opatiji, 28. prosinca u 19 sati, ulaz je slobodan.

Zlatna_dvorana_Heritage_Hotel_Imperial_Opatija

- Ekipa od samo dvanaest mladih entuzijasta će opatijsku publiku odvesti na sastanak s Brahmsom i Schumannom! O čemu se radi? Izvest će Brahmsovu Drugu simfoniju u D-duru, op. 73 i Schumannovu Fantaziju za klavir i orkestar u a-molu, odnosno prvu verziju Klavirskog koncerta (I. stavak) sa solistom Matijom Kranjčićem, u posebnoj obradi za Opatijski komorni orkestar. Dođite i uživajte s nama u jedinstvenom koncertnom događaju, poručili su iz OKO-a.

Više sa portala poduckun.net ...