Koncert Vedran Ružić tria ove srijede u Villi Angiolini

Autor: Nikola Cvjetović 13.11.2023

- Veselim se što će mi se u prekrasnom ambijentu renovirane Ville Angioline pridružiti i brat Zvjezdan koji je snimio moj prvi album i gostovao na posljednjem, poručio je Vedran Ružić.

Opatija - Liburnijski glazbenik i vizualni umjetnik Vedran Ružić u srijedu 15. studenog organizira koncert autorske jazz glazbe u opatijskoj Villi Angiolini. Radi se o retrospektivnom koncertu na kojem će se moći čuti skladbe s dosadašnjih pet albuma Vedrana Ružića. Villa Angiolina je mjesto od posebnog značaja za samog autora jer, osim što je u njoj davno radio kao muzejski tehničar, na tom je mjestu imao i promociju svog prvog albuma "Night Speaking" 2015. godine.

Specijalno za ovu priliku Vedran Ružić trio čine Zvjezdan Ružić za pianinom te Adriano Bernobić za bubnjevima, uz Vedrana na bass gitari i kontrabasu.

- Veselim se što će mi se u prekrasnom ambijentu renovirane Ville Angioline pridružiti i brat Zvjezdan koji je snimio moj prvi album i gostovao na posljednjem, te naš Istrijan Adriano Bernobić koji je nezamjenjivi član ritam sekcije na ostala 3 albuma, ističe Ružić i poziva sve da se pridruže koncertu koji počinje u 19 sati uz slobodan ulaz.

Koncert se odvija uz potporu Grada Opatije.

Više sa portala poduckun.net ...