KONCERTI, PREDSTAVA, NOGOMET Vikend u Rukavcu obilježit će brojna zabavna događanja

Autor: Nikola Cvjetović 01.07.2022

Arhiva: Petrova Rukavac

Bogat zabavni program upotpunit će u nedjelju, 3. lipnja s početkom u 21 sat Udruga Domoljub 1909. koja će održati koncert i predstavu “Sex i grad va sele Gornji i Dolnji Rukavac”.

Rukavac - Vikend pred nama u znaku je brojnih događanja koja će se održati u Rukavcu. Uz koncerte koji će obilježiti Petrovu, u nedjelju je na rasporedu premijera nove predstave Udruga Domoljub 1909.

No, krenimo redom. Ovogodišnju Petrovu otvorio je humanitarni malonogometni turnir koji se održava na igralištu pored škole, a startao je 27. lipnja. Zabavni program na Kinkeloven tarace počinje 1. srpnja, a nastupit će Niko Poles i harmonikaši, Daniel Beni, Grupa Point, Damir Kedžo, Šajeta i band te Mauro Staraj & La banda. Dan kasnije, 2. srpnja otvara Dule, zatim slijede Kožne jakne, Elio Pisak, Alen Vitasović i grupa Pusni Rukavac. Završetak obilježavanja predviđen je u nedjelju, 3. srpnja, na igralištu pul školi uz nastup grupe Jože Veš mašinov in prijatelji, Coffee shop acoustic i Dellboysi. Organizatori su Rukavčani i prijatelji, a pokrovitelji dobri judi.

Arhiva: Glumci Udruge Domoljub 1909.

Također, u nedjelju, 3. lipnja u 21 sat na Kinkeloven tarace u Rukavcu, Udruga Domoljub 1909. održat će koncert i predstavu “Sex i grad va sele Gornji i Dolnji Rukavac”.

Ovogodišnja Petrova u znaku je Drageca i Snježane Savić. Naime, nakon što su se prikupila sredstva za otkup kuće u kojoj su odrasli, vrijedni humanitarci iz Udruge NIT te mještana Rukavca i prijatelja ne moluju već nastavljaju prikupljati sredstva kako bi im uredili dom.

- Dok se pripremaju papiri za prijepis Dragecove i Snježanine kuće, nećemo čekati, idemo dalje! Svaka kuna je dobrodošla, pokušat ćemo prikupiti sredstva za uređenje njihovog doma, kako bi im omogućili bar osnovne uvijete za život. Svi akteri ovog događaja volontiraju, i svaka kuna ide za našega Drageca, istaknuo je Oleg Medica. u najavi ovogodišnje Petrove.

Više sa portala poduckun.net ...