Ludi 'disko' party: Dražen Turina Šajeta obilježava 30 godina karijere u Pogonu kulture

Autor: Nikola Cvjetović 15.11.2023

Jedan od najznačajnijih kantautora Kvarnerskog kraja ovog će petka obilježiti čak 30 godina djelovanja uz brojne goste

Rijeka – Dražen Turina Šajeta ovog petka, 17. studenog, s početkom u 21 sat u Pogonu kulture slavi 30. obljetnicu umjetničkog djelovanja. Na koncertu s osmeročlanim bendom ugostit će i svoje prijatelje glazbenike s kojima je godinama surađivao te će izvesti svoje najveće hitove i one pjesme koje su to skoro postale.

Šajo

U njegovom stand-up-erskom stilu vodit će publiku kroz prikaz njegove dosadašnje karijere što znači zagarantirano veselje i dobar provod uz poneku tužnu baladu po kojima je također poznat, a bit će i cajki (barem je tako obećao), ali i punka i disco glazbe. Kako inače njegovi koncerti traju barem dva sata, vjerujemo da će i ovog puta biti tako. Kad se zbroje svi gosti skupa, zajedno s njegovim bendom, bit će tu skoro pedeset glazbenika. Kako se karte za sada odlično prodaju zamolio je čak i svoju rodbinu da ne dolazi kako bi u Pogon kulture stala i publika. Dođite i vi na večer spontanih aplauza da čujete uživo Moje korake, Evergrin, Leteću Barbaru, Božić je judi, Party za ekipu, Lovranske črešnje i mnoge druge pjesme koje su ga upisale u legendu (ovu zadnju rečenicu je napisao on sam, uvijek skroman i zabavan).

Veliku feštu uveličat će brojni zanimljivi gosti, Šajini prijatelji glazbenici, kao što su Elio Pisak, Mauro Staraj, Dule Bonaca, The Shaiones, Puhački orkestar Lovran, Mješoviti pjevački zbor Rukavac, DJ Dog i brojni drugi.

Ulaznice su u prodaji online i u svim fizičkim prodavaonicama u sustavu Entrio po cijeni od 13 €, a ako ih ostane, moći će se kupiti i na vratima od 21 sat.

Više sa portala poduckun.net ...