Ne propustite zanimljiv filmski program u kinu Sloboda

Autor: Nikola Cvjetović 22.09.2022

Rezervacije mjesta ili informacije o projekcijama i programima možete dobiti na broj 099/385-0708 ili putem inboxa Facebook stranice Kino Sloboda Lovran.

Lovran - Opet dolazi doba godine kada najveći kino hitovi počinju izlaziti nakon kraće ljetne pauze od blockbuster filmskih naslova. Jesen je pred vratima, a s njome dolaze novi (i neki stari) filmovi na koje su filmske kuće čekale kada ćemo se opet poželjeti ugrijati uz novi kino naslov.

Tako se i ovog četvrtka 22. rujna u Kinu Sloboda Lovran u 20 sati prikazuje psihološki triler „Ne brini draga“ o kojem svi pričaju od njegove premijere na filmskom festivalu u Veneciji. Glavne uloge tumače Harry Stiles i Florence Pugh, a sama radnja se događa 1950-ih godina u utopijskoj zajednici gdje nije sve idilično kako se čini na prvi pogled.

Subota 24. rujna u 17 sati je rezervirana za nagrađivani obiteljski film za koji se na ovogodišnjem Pula film festivalu tražila karta više: „Ljeto kada sam naučila letjeti“. Film je nježna priča o odrastanju i pomirenju, prvom poljupcu i ljetovanju na Hvaru iz snova, čak i boljem od onog o kojem je dvanaestogodišnja Sofija sanjala.

U petak 23. rujna i subotu 24. rujan u 20 sati prikazat će se najuspješniji film svih vremena u novoj, remasteriziranoj verziji i u 3D formatu: „Avatar“ Jamesa Camerona iz 2009. godine. „ Avatar“ je bio nominiran za devet nagrada Oscar®, uključujući za najbolji film i najboljeg redatelja, a osvojio je tri nagrade Oscar® - za najbolju fotografiju, produkcijski dizajn i vizualne efekte.

Zašto je film s najvećom zaradom svih vremena, saznajte ovog petka i subote u 20 sati i pogledajte ga onako kako je zamišljen da se gleda - u zanosnom 3D formatu!
Cijena redovne kino ulaznice je 23 kune, a za 3D projekcije je 30 kuna.

Rezervacije mjesta ili informacije o projekcijama i programima možete dobiti na broj 099/385-0708 ili putem inboxa Facebook stranice Kino Sloboda Lovran.
Vidimo se ovaj vikend u kinu!

Više sa portala poduckun.net ...