(Ne)otkrivena party lokacija: Legendarni njemački house DJ ove subote u uvali Cesara

Autor: Nikola Cvjetović 30.08.2023

Njegov album "Brother For Real" uvršten je u 10 najboljih albuma 1996. zajedno s uspješnicama koje su te godine izbacili velikani poput Fugees, Faithless, Underworld i DJ Shadow

Medveja - Već niz godina ljubitelji elektroničke glazbe povremeno mogu uživati u događajima u uvali Cesara koja se nalazi na samoj granici Medveje i Kraja, a ostavlja dojam kao da je još zabačenija i skrivenija nego što zapravo jest što ju čini jednom od najljepših lokacija na Kvarneru na kojoj gostuju poznatiji domaći i strani DJ izvođači tijekom ljetnih mjeseci.

- Dovoljno je da se tek stepenicama spustite s glavne ceste kako biste došli na plesni podij koji je odličan spoj netaknute lagune i šumarka te visoko kvalitetne audio-vizualne produkcije i organske pozornice koja je djelo ruku vrijednih lokalnih entuzijasta. Još uvijek dovoljno neotkrivena; što se i sviđa zaljubljenicima u underground scenu, plaža Cesara polako postaje kultno i prepoznatljivo mjesto te omiljena lokalna party destinacija za već nekoliko generacija,ističu organizatori.

Ove subote, 2. rujna, održat će se posljednji party ove sezone u organizaciji Liminala, kolektiva poznatom po raznovrsnom programu, kako žanrovski tako i lokacijski- od riječkih klubova, trgova i dvoraca, pa sve do brodova, vila, skrivenih plaža i skloništa, Liminal organizacija dovodi inozemne DJ izvođače već pet godina.

- Posebnu pozornost privukao je ovog puta gostujući DJ- Terry Lee Brown Jr., koji je imao jednu od ključnih uloga u formiranju tech-house i deep house podžanrova pa i elektroničke glazbe općenito. Njegov album "Brother For Real" uvršten je u 10 najboljih albuma 1996. zajedno s uspješnicama koje su te godine izbacili velikani poput Fugees, Faithless, Underworld i DJ Shadow, a legendarna suradnja Terry Lee Brown Jr.-a i The Timewriter-a promijenila je shvaćanje deep i dub zvuka na dance floor-u. Godinama je pripadao eliti underground house scene, ali se onda odlučio povući s društvenih mreža i smanjiti broj nastupa, stoga nas u subotu očekuje prava poslastica, dodali su organizatori.

Uz glavnog gosta nastupaju poznati riječki DJ izvođači one n, Marcel, Marin Biočić i Makarun te dugogodišnji hrvatski DJ i producent s nizozemskom adresom Gjidoda. Ulaznice su trenutno dostupne u sustavu Entrio po cijeni od 10 eura, a vrata se otvaraju u 22 sata.

Više sa portala poduckun.net ...