Novogodišnji koncert Puhačkog orkestra Lovran sutra u lovranskom Kinu Sloboda

Autor: Nikola Cvjetović 26.12.2022

Ulaz na koncert je besplatan, a one koji ne stignu doći u kino, u suradnji s novinet.tv i mrežom lokalnih portala organizirali smo prijenos uživo putem online platformi...

Lovran - Tradicija koja se njeguje već skoro 50 godina, Novogodišnji koncert Puhačkog orkestra Lovran održat će se utorak, 27. prosinca u lovranskom Kinu Sloboda s početkom u 20:30 sati.

- Kao i uvijek, naš orkestar na novogodišnjem koncertu predstavlja publici nove skladbe koje je uvježbavao tijekom jeseni. Za našu vjernu publiku pripremili smo niz glazbenih poslastica – od glazbenih evergreena preko zanosnih latinoameričkih ritmova i kultnih rock komada, sve do ČA-Val uspješnica. Uz naše članove soliste, na sceni će nam se pridružiti i dragi gost Duško Jeličić Dule i njegova Silvana. Orkestrom ravna gost dirigent Boris Babič (SLO), a program će već po tradiciji voditi Dražen Turina Šajeta. Ulaz na koncert je besplatan, a veseli nas da ponovno možemo koristiti pun kapacitet lovranskog kina za našu vjernu publiku! Za one koji ne stignu doći u kino, u suradnji s novinet.tv i mrežom lokalnih portala organizirali smo prijenos uživo putem online platformi – prijenos možete pratiti na portalu poduckun.net, na Facebooku i ostalim online platformama, najavio je David Kurti, ispred Lovranskih puhača.

Osim Novogodišnjeg koncerta, orkestar će 31. prosinca, upriličiti Silvestarski koncert ispred lovranske općine s početkom u 11:30 sati. Ovim koncertom želimo ispratiti staru godinu uz prigodnu glazbu.

- Ovim koncertima završavamo obilježavanje 110 godina od prvog nastupa našeg orkestra, što smo obilježili raznim aktivnostima tijekom godine. Slijedi nam predstavljanje monografije, što ćemo održati po završetku tiskanja, tijekom proljeća 2023. Kao i dosad, zahvaljujemo se općini Lovran na pruženoj pomoći u realizaciji ovogodišnjeg koncerta ako i svim sponzorima i pokroviteljima koji su nas pratili tijekom ove godine, napomenuo je Kurti.

Više sa portala poduckun.net ...