Otvorenje izložbe "Lisina u srcu" sutra matuljskoj Galerijici

Autor: Nikola Cvjetović 03.04.2022

Cilj izložbe je da se Lisina približi svima onima koji su zaboravili na nju, koji nemaju vremena ili mogućnosti osobno doći u Lisinu. Nadamo se da će ih ova izložba motivirati za povratak prirodi i posjet šumama Lisine, poručili su organizatori.

Matulji - Dragi ljubitelji ovega lepega našega kraja, pridite videt našu malu izložbu "Lisina u srcu", va Matuji, 4.4. va Galerijicu, stoji u pozivu organizatora iz udruge Lisina Avantura uz napomenu da se izložba otvara sutra, u 17 sati.

- Vi stareji pridite da se spametite se seh lepeh događaji ki su se dogajali va Lisine i da se s sjećanji vrnete malo va mladi dani, a vi mladi, da vidite od čega su van vaši stari povedali. Pokazat ćemo Van kako je planinarski dom „Stanko Jurdana“ va Lisine nekada zgledal nekad i koliko je bilo va Lisine „živo“. Malo slik od nas mićeh judi ki već šesto leto vodimo brigu da je Lisina lepa i čista i kako se trudimo da vrnemo staru užancu. Prekrasni pejzaži Lisine će van, nadamo se, storit gušt da pridete va Lisinu i da, skupa s nami, uživate va toj "Čarobnoj šume", istaknuo je Rajko Bačnar.

Više sa portala poduckun.net ...