Ove subote ne propustite glazbeno putovanje kroz vrijeme u klubu Drago

Autor: Marina Pauletić 17.08.2023

- U uspomenu na nekadašnje opatijske diskoteke, Drago će pokušati oživjeti neke od najljepših uspomena minulih vremena, te naravno i stvoriti novei, poručili su organizatori te pozvali sve da prisustvuju subotnjem partyju.

Opatija – Nakon nedavnog otvorenja nove party destinacije u Opatiji, kluba Drago, koji je smješten u prostoru Centra Gervais ovog vikenda nastavlja se noćno druženje i zabava.

Kako najavljuju iz kluba Drago, do kraja godine planirano je još 13 partyja, a jedan od njih održat će se 19. kolovoza s početkom u 23 sata kada sve posjetitelje očekuje glazbeno putovanje kroz vrijeme. Na put će ih odvesti DJ Luca Montecchi, a puštat će se glazba triju dekada: ’80-ih, ’90-ih i ’00-ih uz totalni mashup koji će trajati do 3 sata iza ponoći. Nakon toga slijedi DJ Dekka koji će one najizdržljivije razmrdati aktualnim ritmovima na najvećem plesnom podiju u gradu.

- U uspomenu na nekadašnje opatijske diskoteke, Drago će pokušati oživjeti neke od najljepših uspomena minulih vremena, te naravno i stvoriti nove. Lineup je složen tako da ostvari želje naših sugrađana, a vjerujemo i gostiju Opatije. Prvenstveno se radi o retro tematskim zabavama, ali neće izostati niti moderan ritam. Ambijent je spreman za akciju i svaki put će se donekle mijenjati, poručili su organizatori te pozvali sve da prisustvuju subotnjem partyju.

Više sa portala poduckun.net ...