[VIDEO] Počela je prva polufinalna večer Dore - Ferlin i Battifiaca otpjevali 'Vodu piti, trizan biti'

Autor: Nikola Cvjetović 22.02.2024

Prvi od naših izvođača s Kvarnera koji se predstavio je tandem Ferlin i Battifiaca koji se predstavio s pjesmom na čakavštini 'Vodu piti, trizan biti'.

Zagreb - Večeras se održava prvo polufinale Dore 2024., izbora hrvatske pjesme za pjesmu Eurovizije, u kojemu nastupa 12 izvođača. Njih osam naći će svoje mjesto u finalu, koje je na rasporedu u nedjelju. Imena drugih osam finalista saznat ćemo u petak, kad se održava drugo polufinale.

Prvi od naših izvođača s Kvarnera koji se predstavio je tandem Ferlin i Battifiaca koji se predstavio s pjesmom na čakavštini 'Vodu piti, trizan biti'.

- Bravo za one koji su otvorili ovu večer, uživali smo u oba nastupa, poručili su voditelji nakon prva dva nastupa.

VIDEO

Barbara Munjas lani se predstavila na Dori. Ove godine s nama je ponovo - Nepobjediva.

Prošlogodišnji pobjednici Let 3 u novom su pohodu, bez traktora i raketa, no s Babarogom na svojoj strani. Na pozornici im se pridružila i Severina...

Ovogodišnji Eurosong, zahvaljujući pobjedi Loreen s pjesmom Tattoo, održat će se u Malmou, a naša pjesma bit će izvedena u prvoj polufinalnoj večeri, 7. svibnja.

Podržite i pogurajte do finala svoje favorite. Glasanje će trajati 15 minuta od trenutka kada bude otvoreno u emisiji uživo.

Glasati možete putem poziva ili SMS poruke za svaku pojedinu pjesmu. Ako glasate putem poziva, zovete na broj 065 22 44 XX s rednim brojem svog omiljenog izvođača, a svoj glas putem SMS-a šaljete na broj 60006 s ključnom riječi "DoraXX" s rednim brojem izvođača.

Više sa portala poduckun.net ...