Početak rujna na Ljetnoj pozornici uz predstavu Casabianca

Autor: Nikola Cvjetović 11.08.2022

Život se more opisat z tri besedi. Vavek neki k…, rekal bi Franko.

Opatija - Najpopularnija predstava „naših kraji“ kao šlag na kraju ljeta: Casabianca Irene Grdinić i Marija Lipovšeka Battifiace, 1. rujna 2022. s početkom u 20 sati na Ljetnoj pozornici u Opatiji!

Irena Grdinić i Mario Lipovšek Battifiaca, široj publici poznata imena voditeljske i glazbene scene, osmislili su predstavu Casabianca kojom, nakon tmurnih i napetih vremena, žele nasmijati publiku i prikazati smiješnu stranu života jednog tipičnog domaćeg bračnog para, od 60-ih godina prošlog stoljeća do danas. Oni su Đurđa i Franko. Upoznali su se 60-ih. Ona je bila poduzetna, a on nagovorljiv. On kaže da je ona bila nasrtljiva, a ona da je on bio mlakonja. Gledali su Casablancu i započeli romansu. Bilo je lijepo dok je trajalo. A onda je došao brak. Pa djeca. Komunizam pa kapitalizam. Partija pa stranke. Trendovi su se mijenjali, a Đurđa i Franko trajali. Ne bez problema. Jer kao što bi rekao Franko: Život se more opisat z tri besedi. Vavek neki k…

Ovog i prethodnih ljeta Ljetnu pozornicu u Opatiji rasprodali su i napunili zvijezde Tom Jones, Eros Ramazzotti, Severina, Zdravko Čolić, Zucchero, Il Volo… Pokažimo da to mogu napraviti i „domaće snage“ Irena Grdinić i Mario Lipovšek Battifiaca sa svojom popularnom predstavom Casabianca!
Cijena ulaznice iznosi 80 kuna. Ulaznice se mogu kupiti u uredu Festivala Opatija (Ljetna pozornica, Zert 6A, Opatija) radnim danom od 8 do 16 sati, u Dallas Music Shopu u Rijeci, Foto Reviji i agenciji New Sound u Matuljima. Na dan predstave, blagajna na ulazu u Ljetnu pozornicu otvorena je sat vremena prije početka.

Više sa portala poduckun.net ...