Raveologija party na plaži Cesarova u Medveji

Autor: Sanja Monar 24.05.2023

S ovim partyjem službeno se otvara sezona na Cesarovoj, budući da u sklopu iste posluje ugostiteljski beach bar s kojim Raveologija surađuje na svojem prvom organiziranom partyju na otvorenom.

MEDVEJA - Poznati blog elektroničke glazbe, Raveologija, odlučila je sa interneta preseliti na plažu, točnije pod organizatorskom palicom autora bloga održava party u subotu, 10. lipnja u predivnoj uvali Cesara (plaža Cesarova) u Medveji.
Sa ovim partyjem službeno se otvara sezona na Cesarovoj, budući da u sklopu iste posluje ugostiteljski beach bar s kojim Raveologija surađuje na svojem prvom organiziranom partyju na otvorenom.

Na partyju sviraju dva gosta iz Zagreba; Mimi – iskusni DJ (na priznatoj nagradi struke elektroničke glazbe Elector u finalnom krugu najboljih DJ-a u državi za 2022. g), rezident popularnog kolektiva ekstrakt i zagrebačkog kluba Masters, koji će na Raveologija partyju odsvirati set prije nego što ga možete čuti na etabliranim ljetnim festivalima u Tisnom: Love International i Dekmantel Selectors.

Drugi DJ gost iz Zagreba je Eloc, koji je na spomenutom Electoru bio u finalnom dvoboju najboljih newcomers DJ-a za 2022. g.. Na line upu su još Korak, član talentiranog electro kolektiva Torque koji djeluje na riječkom području, te lokalni DJ (iz Mošćenička Drage) Ian, koji djeluje unutar perspektivne organizacije Greenlight.

Raveologija najavljuje da će se na partyju čuti elektronička glazba koja se rijeđe može čuti na Kvarneru i okolici, a čiji zvuk treba istaknuti, javljaju iz organizacije.

Early bird se može kupiti preko core-eventa po cijeni od 9 eura, u regularnoj varijanti cijena će iznositi 13 eura. Vrata se otvaraju u 20 h, a party traje do 06 ujutro.

Više sa portala poduckun.net ...