Susret s književnicom Marilenom Dužman i predstavljanje romana "Nina" u Gradskoj knjižnici Opatija

Autor: Sanja Monar 06.03.2023

Ilustracija

Marilena Dužman autorica je brojnih i vrlo čitanih uspješnica koje su redovito posuđene u knjižnicama. U kratko je vrijeme izdala niz popularnih romana koji su našli svoju publiku.

Opatija - Gradska knjižnica "Viktor Car Emin" Opatija povodom Dana žena poziva sve zainteresirane na predstavljanje romana i susret s književnicom Marilenom Dužman.

-Omiljena istarska autorica ljubavnih romana i dobitnica nagrade BOOKtiga, nagrade koja se dodjeljuje od 2010. godine autoru najčitanije knjige u svim istarskim narodnim knjižnicama, opatijskoj će se publici predstaviti svojim najnovijim romanom "Nina", najavljuju iz Gradske knjižnice.

Neočekivani zapleti, kompleksni obiteljski odnosi, laži i prevare, u nepovrat izgubljeno vrijeme, strast, strah, nada i na kraju (ili u središtu svega) - ljubav, ono su što možete očekivati u ovome romanu. Iz Knjižnice ističu kako je Marilena Dužman autorica brojnih i vrlo čitanih uspješnica koje su redovito posuđene u knjižnicama. U kratko je vrijeme izdala niz popularnih romana koji su našli svoju publiku.

-Kako je ova diplomirana ekonomistica otkrila strast za pisanjem, što ju je potaknulo na izdavanje romana, kako smišlja radnju i oblikuje likove te je li očekivala ovoliki uspjeh, saznat ćemo u četvrtak, 9. ožujka, u 18 sati, u Kulturnom domu "Zora", u prostorijama Knjižnice, pozivaju iz GK Opatija.

Više sa portala poduckun.net ...