Sutra se održava “Voloskana”- vološćanski festival glazbe, umjetnosti i gastronomije

Autor: Nikola Cvjetović 08.07.2022

wp-content/uploads/2019/09/voloskan-kolovoz-2019-4.jpg

Osim u glazbi, publika će imati prilike uživati i u umjetnosti, pa su tako u najavi izložbe Vedrana Ružića, Marijane Varašanec, Antee Delpin, Andree Stanić, Georgette Yvette Ponte i Renee Diamant. Ulaz na sva događanja je slobodan.

Volosko - Pred nama je još jedna “Voloskana”- vološćanski festival glazbe, umjetnosti i gastronomije.

wp-content/uploads/2019/06/festival-voloskan-2019-volosko-4.jpg

Ovaj jedinstveni događaj i ove će godine na raznim lokacijama u Voloskom predstaviti bogat i zanimljiv program i to već ove subote, 9. srpnja od 20 sati pa sve do 3 sata. U glazbenom dijelu programa publiku će tako zabaviti jazz profesionalci Trio Jurković, Lazarić i Ružić, ali i Ivana Kindl koja će se predstaviti u unplugged varijanti. Hip hop scenu na Brajdici će predstaviti “Reinkarnacija”, a svoje umijeće miksanja glazbe imat će prilike pokazati čak sedam DJ-a: Andrea Ljekaj, Marcel, One n, Roland, Ani.,Grenco i Demomentu. Osim u glazbi, publika će imati prilike uživati i u umjetnosti, pa su tako u najavi izložbe Vedrana Ružića, Marijane Varašanec, Antee Delpin, Andree Stanić, Georgette Yvette Ponte i Renee Diamant.

- Volosko ima dugogodišnju tradiciju održavanja pojedinih događaja čije su teme kultura, glazba i gastronomija, pa s ciljem da se uskladi kulturno-umjetnički i gastronomski sadržaj, osmišljen je festival pod nazivom Voloskana koji će objediniti tradicionalne događaje u jednu manifestaciju. Povrh održavanja tradicije i identiteta Voloskog kao ribarskog mjesta s bogatom gastronomskom ponudom, kulturnim sadržajem i umjetničko-glazbenim izvedbama, festival će težiti ka tome da se etablira kao urbana i atraktivna manifestacija za posjetitelje različitih interesa i životne dobi. Ovim putem zahvaljujemo i lokalnim institucijama: turističkoj zajednici, gradu Opatija, MO Volosko i lučkoj
upravi na velikom doprinosu pri organizaciji manifestacije, istaknuo je Marcel de Privitellio, jedan od organizatora festivala.

Ulaz na sva događanja je slobodan.

Više sa portala poduckun.net ...