[FOTO] U Likovnoj poneštrici Matulji otvorena izložba Likovne udruge Matulji „Naših 15 godina“

Autor: Marina Pauletić 11.11.2023

Udruga je izlagala u Matuljima, Rijeci, Iki, Opatiji...

Matulji - Osvrtom na izložene slike, koje su nastale u različitim razdobljima djelovanja Udruge, obratila se prisutnima voditeljica gđa Jasna Levak, te naglasila da su članovi tijekom ovog razdoblja svojim radom i zalaganjem postigli veliki napredak.

Predsjednica Apolonija Kinkela podsjetila je prisutne na neke trenutke kojih se svi rado sjećaju, a to su brojne izložbe u Matuljima, Opatiji, Rijeci, Iki, Rukavcu, Kastvu, Veprincu, Lovranu, Rijeci, manifestaciji ex tempore u Goriškim Brdima, posjete izložbama velikih majstora slikarstva u Zagrebu i radu na radionicama. Stvorena je suradnja s drugim udrugama i pojedincima, sklopljena mnoga poznanstva i prijateljstva.

Zahvalila se publici i svima koji prate rad Udruge, kako pohvalama i korisnim savjetima tako i financijski, i svima koji su pomagali na bilo koji način.

Svim članovima Udruge, koji svojim predanim radom doprinose djelovanju i napretku Udruge, koji u slikanju nalaze mir, ljubav, prijateljstvo i ispunjenje, dodijeljena su priznanja.

Na svečanosti otvaranja bili su prisutni predstavnici Općine Matulji, brojni prijatelji i ljubitelji umjetnosti.

Izložba se može pogledati do 17. studenog u vremenu od 10 do 12 sati.

U Likovnoj poneštrici Matulji otvorena izložba Likovne udruge Matulji „Naših 15 godina“

Više sa portala poduckun.net ...