U organizaciji Rotaract kluba Opatija lungomare održan prvi dobrotvorni Wine & paint event uz more

Autor: Nikola Cvjetović 18.06.2024

Nakon umjetničkog dijela večeri druženje se nastavilo uz zabavu na afterpartyju u sklopu Summer Gardena Šporer uz glazbu DJ-a.

Opatija - U organizaciji mladih iz Rotaract kluba Opatija Lungomare, proteklog se petka, kod Umjetničkog paviljona Juraj Šporer u Opatiji provela akcija dobrotvornog karaktera pod nazivom 'Wine & paint Opatija'.

- Glavni cilj ovog događaja, prikupljanje donacijskih sredstava za Savjetovalište za dobro mentalno zdravlje djece i mladih u Opatiji, uspješno je ostvaren. Na događaju je sudjelovalo pedesetak crtača, a svojim su ga prisustvom dodatno obogatile i njihove pratnje, a ukupno se okupilo oko 120 ljudi. Profesori i umjetnici iz Art Bottega Studio, profesionalne tvrtke za slikanje, bili su prisutni kako bi pružili stručnu podršku i vodstvo sudionicima. Istaknuo je Marko Šutanovac, inicijator eventa, član Rotary kluba Opatija Lungomare i predsjednik Rotaract kluba Opatija Lungomare te naglasio važnost ovakvih dobrotvornih događaja

- U jednoj večeri uspijevamo spojiti kulturu, druženje, degustaciju vina i dobro djelo. Opatiji su potrebni češći ovakvi eventi jer potiču zajedništvo i podržavaju važne inicijative za našu zajednicu, dodao je Šutanovac.

Nakon umjetničkog dijela večeri druženje se nastavilo uz zabavu na afterpartyju u sklopu Summer Gardena Šporer uz glazbu DJ-a.

- Zahvaljujemo se svima koji su svojim doprinosom pomogli organizaciji i održavanju ovog dobrotvornog eventa, od kojega će se prihod donirati Savjetovalištu za dobro mentalno zdravlje djece i mladih Opatija. Također, hvala svim medijima koji su nam osigurali medijsku prisutnost te svim sudionicima koji su svojim donacijama i prisutnošću omogućili uspješnu provedbu naše dobrotvorne akcije, poručuju organizatori iz Rotaract kluba Opatija Lungomare.

Više sa portala poduckun.net ...