Veliki X-Mas Party 80-ih i 90-ih u Clubu Drago u Opatiji

Autor: Marina Pauletić 06.12.2023

Foto: arhiva

Ova zabava posebno je osmišljena za starije generacije koje su se tih godina zabavljale na plesnim podijima, ali svi su dobrodošli.

Opatija - Stiže nam najočekivaniji događaj sezone — X-Mas Party 80-ih i 90-ih. Nakon fenomenalnog uspjeha partyja na kojem su atmosferu dizali Luca Montecchi i DJ Šajeta, zbog velikog upita, Club Drago odlučio je vratiti još samo jednom ove godine ovaj party i to ovaj put specijalno u duhu Božića. Za sve one koji su propustili nedavni party 80-ih i 90-ih, tu je X-Mas Party 80-ih i 90-ih, još luđi i bolji, kako kažu organizatori.

Ova zabava posebno je osmišljena za starije generacije koje su se tih godina zabavljale na plesnim podijima, ali svi su dobrodošli. Karte se kupuju na ulazu po cijeni od 8 eura, a u klubu osigurana je garderoba.

X-Mas Partyj u Clubu Drago u Opatiji održat će se u subotu, 16. prosinca s početkom u 22 sata.

Organizatori poručuju da ne propustite posljednju takvu priliku u godini - požalit ćete jer se sljedeći neće vratiti još najmanje šest tjedana! Dakle, treba označiti na kalendaru 16. prosinca i neka odbrojavanje do najbolje božićne zabave počne!

Više sa portala poduckun.net ...