Veprinac Ghost Tour: Večeras ne propustite posljednju ovogodišnju kostimiranu storytelling šetnju

Autor: Nikola Cvjetović 23.09.2022

Veprinac_Ghost_Tour_foto_marin_cuk_vurnek__4_

Broj posjetitelja je ograničen, stoga su obavezne prijave na mail info@terra-incognita.hr. Sudjelovanje u promotivnoj šetnji je besplatno, a namijenjena je publici starijoj od 12 godina.

Veprinac - U petak 23. rujna u 20 sati u Veprincu će se održati posljednja kostimirana storytelling šetnja Veprinac Ghost Tour planirana za ovu sezonu. Riječ je o tematskom obilasku staroga grada, posvećenog narodnim vjerovanjima Istre i Kvarnera, koje se nakon svoje lipanjske premijere održava po treći put s obzirom na veliki odaziv zainteresirane publike.

Veprinac_Ghost_Tour_foto_marin_cuk_vurnek__2_

Uz licenciranog turističkog vodiča koji će posjetitelje provesti gradom, kostimirani će glumci na raznim punktovima utjeloviti nadnaravna bića, kao što su štrige, kudlaci i more te će u interakciji s vodičem i publikom na jednu večer oživjeti magični svijet u koji su vjerovali naši stari.

Organizator iz Udruge za razvoj kulture mladih Kulturni front pozivaju sve zainteresirane da se pridruže uzbudljivom noćnom obilasku Veprinca te urone u vrijeme kad je sve u njemu bilo moguće.

Veprinac_Ghost_Tour_foto_marin_cuk_vurnek__3_

Broj posjetitelja je ograničen, stoga su obavezne prijave na mail info@terra-incognita.hr. Sudjelovanje u promotivnoj šetnji je besplatno, a namijenjena je publici starijoj od 12 godina. Program je razvijen uz pokroviteljstvo Primorsko-goranske županije i Turističke zajednice Grada Opatije, a njegov kontinuitet omogućilo je Gradsko vijeće Grada Opatije.

Više sa portala poduckun.net ...