[VIDEO] Najavljen program 'Matuljskih ljetnih večeri - Tramontana će vas ofriškat'

Autor: Marin Aničić 24.04.2023

Što je još istaknuto na konferenciji provjerite u priloženom video isječku...

Matulji - U gostioni Zlatno krilo predstavljen je program 'Matuljskih ljetnih večeri - Tramontana će vas ofriškat' koji počinje već od 4.6. kao uvertira s 5. Skupon armunikaši Nike Polesa ispred Doma Permani. U programu su za ovo ljeto predviđene brojne manifestacije poput Matuljski Kastavci i kastavski Matuljci gdje se predstavljaju djeca koja pohađaju Glazbeni odjel pri OŠ M. Brozović u Kastvu 16.6. u 19 sati ispred matuljske škole. 19.6. u Amfiteatru ćete moći gledati predstavu "Carevo novo ruho" Teatra "Naranča", zatim slijedi "Mi smo škola naj,naj, naj priredba OŠ Andrije Mohorovičić iz Matulja 20.6. u u 19 sati također u Amfiteatru.. 29.6. ispred crkve u Rukavcu moći ćete uživati u večernjem koncertu Elvis Stanić`s French Touch koji će početi u 20 sati.

U srpnju Matuljske ljetne večeri otvara "Las Vegas Show" Roberta Marekovića i Swingersa. Robert Mareković nam je na tiskovnoj konferenciji rekao da je riječ o glazbenom i vizualnom spektaklu u kojem će se čuti od razne plesne glazbe od Sinatre, Elvisa pa do talijanskih melodija, a uz bend će na pozornici biti i plesačice, gutači vatre pa ako niste ljubitelji evergreena zasigurno ćete ga u ovoj večeri zavoljeti. Otvorenje i šou ćete moći vidjeti 8.7. s početkom u 21 sat u Amfiteatru. Sljedeći dan u nedjelju 9.7. s početkom u 21 sat također u Amfiteatru održat će se koncert KUD-a Učka pod nazivom "Našem Leotu va spomen". Gosti su Klapa Kastav i gosti iznenađenja. U petak 14.7. u 21 sat nastupa Klapa Kampanel i Udruga Domoljub. Na Štacijone 16.7. u 20:30 kao uvertira Jerry Ricks Blues Festivalu nastupaju Mauro Staraj,Riccardo Staraj i Tomislav Goluban. Ove godine grupa Opća opasnost isto kao i Općina Matulji slavi 30. obljetnicu postojanja pa će nastupiti u Amfiteatru 21.7. u 21 sat. 22. i 23. 7. na krovu dvorane u Matuljima odvijat će se History Film Festival, a 30.7. u Amfiteatru nastupit će Klapa Skalin s početkom u 21 sat.

VIDEO

Program u kolovozu otvara Marko Škugor koji slavi 10. godišnjicu karijere a nastupit će u Amfiteatru 2.8. u 21 sat. 6.8. u 21 sat moći ćete u Amfiteatru gledati koncert pod nazivom Matujci na festivaleh. 18.8. u 21 sat u Amfiteatru će Teatar Naranča igrati predstavu "Moja korona istrijansko vjenčanje". 20.8. u 21 sat u Amfiteatru nastupit će Fantje spod Šilentabra i Folklorni ansambl Zora. 30 godina umjetničkog rada slavi i Dražen Turina Šajeta a održat će koncert u Amfiteatru 16.8. u 21 sat. Sljedeće večeri 17.8. u 21 sat u Amfiteatru će se održati Večer Udruge umirovljenika Općine Matulji.

U rujnu će se u Amfiteatru održati još jedna predstava, "Uvijek će nam ostati ljubav" Teatra Rugantino a nastupit će Dražen Čuček i Jelena Miholjević. Predstava igra 2.9. u 21 sat u Amfiteatru.

Više sa portala poduckun.net ...