[VIDEO] Ovogodišnji Festival Kvarner donosi tri sjajna koncerta

Autor: Nikola Cvjetović 24.05.2023

Vrhunac ovogodišnje sezone nastup je svjetski poznatog dua BartolomeyBittmann čiji će koncert imati i humanitarni karakter...

Opatija - Tri ljetna koncerta, koji su na rasporedu 12., 13. i 14. srpnja s početkom u 20:30 sati, obilježit će ovogodišnju sezonu Festivala Kvarner.

Prva dva održat će se u jedinstvenom ambijentu Amerikanskih vrtova. U srijedu 12. srpnja nastupit će ansambl Puracorda sa svojim programom Atmosfera, a u četvrtak 13. srpnja upoznat ćemo ženski kvartet Cohaere i njihov program Fantasia.

VIDEO

Treći koncert i vrhunac ovogodišnje sezone bit će u petak 14. srpnja u veličanstvenoj Kristalnoj dvorani hotela Kvarner uz nastup svjetski poznatog dua BartolomeyBittmann koji svojim izvedbama spaja različite glazbene žanrove.

Ovaj koncert imat će i humanitarni karakter jer ćemo u suradnji s Lions klubom Parone i uz podršku drugih Lions klubova prikupljati sredstva za kupnju lijekova i uređaja koji će poboljšati kvalitetu života mlade djevojke koja boluje od teškog oblika ankilozantnog spondilitisa sa značajnim ograničenjima kretanja. Više informacija o koncertima i kompletnom ovogodišnjem programu Festivala Kvarner pronaći ćete u prilogu i na poveznici http://festivalkvarner.com/. Budući da je kapacitet Amerikanskih vrtova vrlo ograničen, svima zainteresiranima preporučujemo da svoje ulaznice rezerviraju čim prije, poručili su organizatori.

Više sa portala poduckun.net ...