[VIDEO] Pjesmom Amigo Battifiaca i Ferlin započeli 'glazbenu putešestviju' u showu 'Zvijezde pjevaju'

Autor: Nikola Cvjetović 19.03.2022

mario robi 2022 zvijezde pjevaju

Članovi žirija Danijela Martinović, Jurica Pađen, Marko Tolja i Zorica Kondža dodjelili su im šestice za izvedbu Amiga.

Zagreb - Premijerni nastup u popularnom HRT-ovom showu 'Zvijezde pjevaju' Robert Ferlin i Mario Lipovšek Battifiaca otvorili su s pjesmom Amigo legendarnog kantautora Arsena Dedića.

- Meni ova njihova izvedba, oda prijateljstvu, zvuči kao da tu ima i nešto više od prijateljstva. Toliko su mi tužni bili, kao da se druže jer se nitko drugi ne želi s njima družiti, našalio se Jurica Pađen. "Mi kao primorski kraj nismo mogli imati bolje predstavnike. Napokon će cijela Hrvatska vidjeti kakve smo mi 'Fiumani' budale", rekao je Marko Tolja.

Članovi žirija Danijela Martinović, Jurica Pađen, Marko Tolja i Zorica Kondža dodjelili su im šestice za izvedbu Amiga.

Prvi par koji je nastupio su Areta Ćurković i Goran Bošković, otpjevali su pjesmu "I've got a feeling". Ocjene koje su dobili su 5,5,5,6.

Uz spoemnute natjecatelje u showu se natječu i redatelj i scenarist Mario Kovač i Lu Jakelić, zatim radijska i televizijska voditeljica Maja Ciglenečki i Stjepan Lach, televizijski autor i voditelj Antun Ponoš i Lara Antić Prskalo, komičarka Marina Orsag i Ivana Kindl, glumica Iva Jerković i Ivo Amulić i glumac Marko Braić i Gina Damjanović.

VIDEO