[VIDEO] Zimsko izdanje Vološćanskih jazz večeri uz Denis Razz Adjustable Group

Autor: Nikola Cvjetović 29.11.2022

denis_razz_obljetnica_2022_circolo_razumovic__4_

Na koncertu će se kao gost pridružiti i književnik Nikola Petković s izvedbom prijevoda kultne poeme Allena Ginsberga „Howl“ na čakavski jezik pod nazivom „Yoh mane“.

Volosko - Ove subote 3. prosinca u 17 sati na vološćanskoj placi održat će se zimsko izdanje „Vološćanskih jazz večeri“ nastupom kvinteta Denis Razz Adjustable Group.

I ovom prilikom je sa svojim projektom Adjustable Group saksofonist Denis Razz objedinio eminentne kvarnerske jazz glazbenike, s kojima će se predstaviti u postavi kvinteta na nastupu u Voloskom. U sastavu su Vedran Ružić na kontrabasu, Rajko Ergić na bubnju, Dorian Cuculić na klaviru, Karlo Ilić na gitari te Denis Razz na alt saksofonu. Na programu ovog kvinteta neke su od novih Razzovih autorskih kompozicija s njegovog novog albuma u pripremi na kojemu radi s ovom postavom glazbenika, a također će izvesti i listu probranih jazz standarda.

Na koncertu će se kao gost pridružiti i književnik Nikola Petković s izvedbom prijevoda kultne poeme Allena Ginsberga „Howl“ na čakavski jezik pod nazivom „Yoh mane“. Koncert se održava uz podršku Grada Opatije i Ribarnice Volosko.

VIDEO

Više sa portala poduckun.net ...