[VIDEO/FOTO] Matejna nastavljena uz dobru glazbu - KUD Halubjan s gostima i Petar Grašo raspjevali Viškovo

Autor: Nikola Cvjetović 23.09.2023

Što smo zabilježili u Viškovu pogledajte u velikoj fotogaleriji koju ćemo uskoro proširiti te u video prilogu...

Viškovo - Obilježavanje blagdana Sv. Mateja nastavljeno je zanimljivim glazbenim programima. Rani večernji sati pripali su KUD-u Halubjan čiji su članovi pripremili raznovrstan kulturni program u Domu Hrvatskih branitelja. Uz domaćine nastupila je folklorna skupina KUD-a Delnice, Mali čakavčići pod vodstvom Nine Dukić Srok te Duško Jeličić-Dule i njegova Silvana, a sve je okončano zajedničkom izvedbom poznatog songa iz mjuzikla 'Jalta, Jalta' - Neka cijeli ovaj svijet. Kako je večer odmicala tako se počeo puniti šator na parkiralištu Milihovo u kojem je publika s nestrpljenjem iščekivala nastup Petra Graše.

Jedan od najpopularnijih domaćih pjevača ispunio je šator u Viškovu dobrom atmosferom, poznatim melodijama i ljubavnim stihovima, na oduševljenje brojnih obožavatelja splitskog glazbenika čija karijera traje više od četvrt stoljeća.

VIDEO

Nizali su se hitovi iz dugogodišnje karijere, koju je Grašo počeo pišući pjesme za velikane poput Olivera Dragojevića, prije nego što se sam uhvatio mikrofona. Tako su ljubitelji domaće pop zvijezde mogli čuti nove pjesme koje su posljednjih godina osvajale eter, ali i nekim starijim pjesmama koje su ušle u „kolektivnu glazbenu memoriju“.

Obilježavanje Matejne nastavlja se odbojkaškim turnirom u organizaciji OK Sveti Matej 06. U sportskoj dvorani Osnovne škole „Sveti Matej“ s početkom u 9.00 sati održat će se turnir u maloj i mini odbojci, a od 14.00 sati zaigrat će i seniorke. Na igralištu Brnasi odigrat će se prvenstvene utakmice u kategoriji mlađi pioniri i pioniri, a snage će odmjeriti NK Halubjan i NK Pomorac 1921 od 10.00 sati. Ne zaboravite posjetiti i humanitarni štand DV Malik na kojem će se pronaći zanimljivi dječji radovi, keramika i neoblikovani prirodni materijal. Štand će se od 16.00 sati nalaziti ispred Doma hrvatskih branitelja. 24. smotra mažoretkinja upriličit će se na parkiralištu Milihovo. S početkom u 14.00 sati defile, predvođen Halubajskim mažoretkinjama, kretat će se od Osnovne škole „Sveti Matej“ pa do parkirališta Milihovo gdje će se održati atraktivan plesni program. Program na parkiralištu Milihovo obogatit će i veseli nastup klauna Marka. S puno žonglerskih kilometara u nogama i rukama, svojim nastupom, razveselit će male i velike prolaznike i posjetitelje. U 17.00 sati u prostorijama Pikado kluba Nevera održat će se turnir u električnom pikadu, a u Domu hrvatskih branitelja s početkom u 18.00 sati 'Večer pjesme i igara' održat će SKD „Prosvjeta“ Pododbor Viškovo, zajedno s gostima. Dok će večer zaključiti Koktelsi.

Što smo zabilježili u Viškovu pogledajte u velikoj fotogaleriji koju ćemo uskoro proširiti te u video prilogu...

VIDEO

Foto/video: Foto Matej - Vladimir Sušanj

Matejna nastavljena uz dobru glazbu - KUD Halubjan s gostima i Petar Grašo raspjevali Viškovo

Više sa portala poduckun.net ...