[VIDEO/FOTO] Misom i koncertom Davida Danijela obilježena stota godišnjica rođenja Ive Robića

Autor: Nikola Cvjetović 14.07.2023

- Hvala svima koji su bili dovoljno hrabri uz mene i vjerovali kako nam kiša neće pokvariti planove, hvala brojnoj publici na sjajnoj atmosferi i povratnim reakcijama, poručio je David Danijel.

Ičići - U znak sjećanja na poznatog glazbenika Ivu Robića, u povodu stote godišnjice njegova rođenja, sinoć je u Kapeli sv. Ivana od Boga u Ičićima održana koncelebrirana sv. misa koji je predvodio riječki nadbiskup Mate Uzinić te pater Zrinko Nikolić te potom koncert Davida Danijela koji je bio sastavljen od Robićevih uspješnica.

- Još smo svi pod dojmom sinoćnjeg koncerta. Hvala svima koji su bili dovoljno hrabri uz mene i vjerovali kako nam kiša neće pokvariti planove, hvala brojnoj publici na sjajnoj atmosferi i povratnim reakcijama. Ostvario se jedan moj dugogodišnji san. Još 2008. god. sam imao viziju o ljetnom koncertu u čarobnom ambijentu Robićeve kuće, ali nisam ni slutio da će toliko godina poslije to biti baš moj koncert. Hvala odličnoj ekipi VoxArtes na razglasu, rasvjeti i video zidu, hvala mojim sjajnim glazbenicima Aleksandar Valenčić i Vanja Vitezić, hvala Nevia Rigutto što si bila gost iznenađenja.

Koncert su organizirali Riječka nadbiskupija, župa sv. Josipa, Grad Opatija i obrt Serenada Opatiji.

VIDEO

Misom i koncertom Davida Danijela obilježena stota godišnjica rođenja Ive Robića

Više sa portala poduckun.net ...