Autotrolej vikendom mijenja vozni red za linije 7, 20 i 21

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 11.03.2022

Značajna promjena u odnosu na stari vozni red je presjedanje na Turkovu vikendom i blagdanima pa će putnici linija 20 i 21 presjedati na liniju 7 koja će voziti češće nego do sada.

Klana – Kako bi usluga autobusnog prijevoza za mještane Klane i Viškova bila prilagođenija, učinkovitija i dostupnija, KD Autotrolej je pristupio promjeni koncepcija linija 7, 20 i 21 tako da se terminal Turkovo aktivira na jednu višu razinu. Naime, Autotrolej je na zahtjev mještana, a u dogovoru s općinama, odlučio reorganizirati autobusne linije pa novi vozni red stupa na snagu već u subotu, 12. ožujka.
Značajna promjena u odnosu na stari vozni red je presjedanje na Turkovu vikendom i blagdanima tako da putnici linija 20 i 21 presjedaju na liniju 7 koja će voziti češće nego do sada. Linije 20 i 21 su zadržale dosadašnji broj polazaka za Klanu, Marčelje i Brnčiće, uz mogućnost povećanja broja polazaka.
Kako bi se dobile prave informacije s terena o funkcioniranju sustava, za testni period odabrani su dani vikenda, subota i nedjelja. te će se, ovisno o primjedbama i sugestijama putnika korigirati potencijalni problemi prije nego se model počne primjenjivati i za radne dane.
Novi vozni su izvješeni po mjestima Općine Klana te na web-stranici www.klana.hr
Za sva dodatna pitanja, informacije i sugestije u vezi novog voznog reda, mještani se mogu obratiti i izravno Općini Klana, na broj telefona 808-205.

Više sa portala poduckun.net ...