Denny Višković novi je predsjednik IDS-a Kršana

Autor: Marina Pauletić 04.12.2023

Višković je naglasio kako će u predstojećem mandatu zajedno sa svim članovima ojačati podružnicu te aktivnim i predanim radom iste doprinijeti razvoju Općine Kršan.

Kršan - Denny Višković novi je predsjednik IDS-a Kršana, odlučeno je jednoglasno na nedavnoj održanoj Izbornoj skupštini općinske podružnice IDS-a Kršan. Na Skupštini se birao i novi sastav predsjedništva, koji čine Mauricio Bajerić, Allen John Prusić, Franko Salamon, Jani Štroligo, Jurica Poropat, Boris Višković, Predrag Rogić, Ivan Zambon, Nenad Jelača, Đulijano Kontuš, Alan Maglica i Atif Šahdanović.

Novi predsjednik kršanskog IDS-a Denny Višković ima 32 godine i radi u privatnom sektoru već dugi niz godina. Živi u Kršanu, gdje i radi u sektoru održavanja za poduzeće Rockwool Adriatic d.o.o.

Zahvalivši se na ukazanom povjerenju, Višković je naglasio kako će u predstojećem mandatu zajedno sa svim članovima ojačati podružnicu te aktivnim i predanim radom iste doprinijeti razvoju Općine Kršan.

- Posebno bih zahvalio dosadašnjem predsjedniku Jurici Poropatu na svemu učinjenom u proteklom mandatu, istaknuo je novoizabrani predsjednik Denny Višković. - Drago nam je da Jurica ostaje dio tima. Nastavljamo svi zajedno raditi na tome da svatko u našoj općini može realizirati vlastite potencijale i naći perspektivu. Društvo jednakih šansi preduvjet je održivog i sveobuhvatnog razvoja, kazao je novi predsjednik kršanskog IDS-a.

- Naš će prioritet biti pokretanje akcija i programa koji će rezultirati pozitivnim pomacima na području Općine. Naš kraj ima ogroman potencijal kojeg treba pokrenuti na korist svakog mještana i cjelokupne zajednice. Na tome ćemo konstantno inzistirati, zaključio je Višković.

Izbornoj skupštini su prisustvovali i predsjednik IDS-a Dalibor Paus, glavni tajnik Saša Škrinjar i član predsjedništva IDS-a Alen Golja. Predsjednik Paus u svom je govoru istaknuo da su „ljudi ono najvrjednije ča Kršan ima i to se mora odraziti u svakoj politici IDS-a na ovim prostorima.“ - Svi su izazovi pred nama premostivi, no važno je da sačuvamo zajedništvo i da radimo na ostvarenju zajedničke vizije Kršana kao otvorene i moderne sredine po mjeri čovjeka te mjestom koji se jako ponosi svojom baštinom i identitetom.

- Entuzijazam kojeg danas vidim u redovima kršanskog IDS-a ulijeva puno nade da će ovaj sastav biti uspješan i učinkovit u realizaciji politika IDS-a. Naša regija treba biti mjesto za dostojanstven život svih, svakog čovika na svakom metru zemlje. To je naša misija, za koju sam siguran da ju možemo ostvariti zajedno“, zaključio je predsjednik IDS-a Dalibor Paus.

Više sa portala poduckun.net ...