[FOTO/VIDEO] Hladno pivo sinoćnjim koncertom u Humu okončalo svoju dugogodišnju karijeru

Autor: Nikola Cvjetović 30.10.2022

smotra_rakija_koncert_hladno_pivo_hum_2022__3_

Iako je na bini u fokusu bilo pivo, diljem Huma dominirale su rakije, a što je naš reporter zabilježio pogledajte u priloženoj fotogaleriji i video isječku...

smotra_rakija_koncert_hladno_pivo_hum_2022__4_

Hum - 'Kas sunce opat zađe i ptičice zašute sve' orilo se na kraju sinoćnjeg koncerta prilikom pozdrava publici. Simbolično, u srcu Istre u najmanjem gradu na svijetu, praćeni Tustinim glasom Hladno pivo spustilo je zastor na prvih 35 godina karijere. Iako Mile & co. nisu najavili kraj, već samo dulju pauzu, koncertna turneja "35 za 35" okončana je sinoć u sklopu '22. Smotre domaćih rakija'.

smotra_rakija_koncert_hladno_pivo_hum_2022__6_

Hladno pivo isporučilo je publici na odavno rasrodanom koncertu set listu od 35 pjesama koja je uključivala pjesme iz svih faza karijere. Od početaka s Džinovskog, Gada, Desetke, pa sve do posljednjih singlova kojima su zagospodarili ex-yu scenom te od klupske punk atrakcije postali headlineri najvećih festivala u regiji. Mile, Suba, Zoki, Šoki i Deda i ovom prilikom, svojom svirkom i energijom pokazali su da su potpuno zasluženo sva ova desetljeća bili jedan od najvažnijih bandova u Hrvatskoj, što je potvrdila i publika pristigla sa svih strana naše države kako bi ispratili Pivo u vječnost.

smotra_rakija_koncert_hladno_pivo_hum_2022__8_

Iako je na bini u fokusu bilo pivo, diljem Huma dominirale su rakije, a event je u ulozi DJ-a dodatno začinio Šajo. Kako su istaknuli organizatori publici je bilo ponuđeno 222 različitih vrsta rakija koje je predstavilo 40 proizvođača.

Što je naš reporter zabilježio pogledajte u priloženoj fotogaleriji i video isječku...

VIDEO

Foto: Tomislav Zemanek

Hladno pivo sinoćnjim koncertom u Humu okončalo svoju dugogodišnju karijeru

Više sa portala poduckun.net ...