Humanitarna akcija "Svijetlimo za autizam 4" 20. travnja

Autor: Nikola Cvjetović 19.04.2024

Od 15 sati kod Morskog prasca na plaži Kantrida.

Rijeka - Humanitarna akcija “Svijetlimo za autizam 4” održat će se na plaži Kantrida, kod Morskog prasca 20. travnja od 15 sati. Akciju je podržala Primorsko-goranska županija, a njezin glavni cilj je pružiti podršku osobama u spektru autizma i njihovim obiteljima.

- I ove godine će plaža na Kantridi kod Morskog prasca zasjati u mnoštvu svijeća koje će simbolizirati svjetlost i podršku za svaku osobu u spektru autizma, a sav prihod od donacija iskoristit će se za pokrivanje aktivnosti vezano uz Mjesec autizma, koje su zahvaljujući našim humanitarnim akcijama, sve bile besplatne.

Za kraj, želimo još jednom zahvaliti Primorsko-goranskoj županiji koja nije samo doprinijela uspjehu ove akcije, već i poslala snažnu poruku zajedništva i solidarnosti.

Zahvaljujemo se još jednom Morskom prascu i DJ DOG-u što su nas podržali i ove godine, poručili su organizatori.Ukoliko ne možete prisustvovati, donaciju također možete uplatiti na IBAN: HR4123400091110883261, PBZ banka, Opis plaćanja: donacija - Mjesec autizma.

Više sa portala poduckun.net ...