Općina Viškovo raspisala Javni natječaj za zakup poslovnog prostora na Marinićima

Autor: Sanja Monar 18.05.2023

Riječ je o kiosku veličine 8,57 četvornih metara koji je smješten na javnoj površini u centru najvećega viškovskog naselja.

Općina Viškovo raspisala je Javni natječaj za zakup poslovnog prostora u sklopu javne površine Marinići. Riječ je o kiosku veličine 8,57 četvornih metara koji je smješten na javnoj površini u centru najvećega viškovskog naselja. Namjena poslovnog prostora je djelatnost trgovine na malo na štandovima i tržnicama – voće i povrće.

Početna zakupnina iznosi 132,72 eura + pdv, vrijeme trajanja zakupa je 5 godina, a pisane ponude zaprimaju se do petka 26. svibnja 2023. godine. Javno otvaranje zaprimljenih ponuda bit će 2. lipnja 2023. godine u 9,00 sati u Domu hrvatskih branitelja. U natječaju mogu sudjelovati fizičke i pravne osobe registrirane za obavljanje djelatnosti za koju je poslovni prostor namijenjen. Najpovoljnijim natjecateljem smatrat će se onaj koji ponudi najviši iznos zakupnine. Poslovni prostor može se pogledati do isteka roka zaprimanja ponuda uz prethodnu najavu i dogovor na e-mail adresu; marko.miletic@opcina-viskovo.hr ili na broj telefona 051/503-773. Tekst Natječaja objavljen je na općinskoj web stranici na sljedećoj poveznici .

Javna površina Marinići izgrađena je u drugoj polovici 2020. godine, a u nju je Općina Viškovo uložila nešto više od 2 milijuna kuna. Tada je u središtu Marinića izgrađena i uređena javna površina s tri poslovna prostora u obliku kioska smještenih uz manji pješački trg na kojem je postavljena urbana oprema.

Više sa portala poduckun.net ...