Pri kraju radovi na novom ulazu u sjedište Primorsko-goranske županije

Autor: Marina Pauletić 05.12.2023

Foto: PGŽ

Tehnički pregled očekuje se tijekom ovoga mjeseca.

Rijeka - Pri završetku su radovi na rekonstrukciji dijela zgrade na adresi Korzo 7 za potrebe novog ulaza u sjedište Primorsko-goranske županije.

Radovima u vrijednosti od 355 tisuća eura obuhvaćeno je uklanjanje cjelokupne međukatne konstrukcije između prizemlja i prvog kata, uklanjanje svih trošnih elemenata u prostoru, izvedba hidroizolacije prizemlja kao i izvedba nove čelične međukatne konstrukcije koja se oblaže kamenim pločama i drvenom oblogom, sanacija svih zidova i stropova, izvedba cjelokupne nove strojarske i elektro-instalacije, uključujući osiguranje svih elemenata neophodnih za sigurno korištenje prostora u skladu s propisima zaštite na radu i zaštite od požara. Prostor će se opremiti i novim uredskim namještajem u vrijednosti od otprilike osam tisuća eura.

Tehnički pregled očekuje se tijekom ovoga mjeseca te ukoliko isti prođe uspješno, do kraja godine bit će osiguran ulazak u sjedište Županije s Korza. Pristup za osobe s invaliditetom i dalje ostaje osiguran iz ulaza u Adamićevoj 10, koji se i dosad koristio.

Više sa portala poduckun.net ...