Ultimativni istrijanski kviz - u gostima na Dubrovi u Labinu

Autor: Nikola Cvjetović 13.09.2023

U petak, 15. rujna s početkom u 19:30 sati pozivaju se i očekuju najbolje pub kviz ekipe koje će pokazati svoje znanje o Istri kroz raznolike teme.

Labin - Lokalni kvizaški fenomen „Ultimativni istrijanski kviz“, koji se inače održava u Svetom Lovreču Pazenatičkom, u suorganizaciji s Mediteranskim kiparskim simpozijem i profesoricom likovne umjetnosti Eni Blašković, „gostovat“ će u Labinu, točnije u Amfiteatru Parka skulptura Dubrova.


U petak, 15. rujna s početkom u 19:30 sati pozivaju se i očekuju najbolje pub kviz ekipe koje će pokazati svoje znanje o Istri kroz raznolike teme: povijest, zemljopis, kultura, gastronomija, etnografija, glazba i zabava. Posebna kategorija: Park skulpture Dubrova + sponzori.


Propozicije su iste kao i na svakom do sad održanom Ultimativnom istrijanskom kvizu: koristi se specijalizirana stranica kahoot, što znači da će biti potreban barem jedan pametni telefon po ekipi; same ekipe mogu biti sačinjene od 2 do 4 člana, te svoje mjesto na kvizu mogu prijaviti na mail kvizlovrec2023@gmail.com.


Sponzori ovog izdanja „Ultimativnog istrijanskog kviza“ su: Park skulptura Dubrova, restoran Ferali, Labona craft pivovara, Pučko otvoreno učilište Labin i Zoran Milevoj privatno te tako najuspješnije ekipe očekuju vrijedne nagrade.

Više sa portala poduckun.net ...