Valamar nastavlja s programom poslovne edukacije V-Executive u suradnji s pet institucija visokog obrazovanja u Hrvatskoj

Autor: Marina Pauletić 23.02.2024

V-Exellence-2024_izv. Prof.dr.sc. Vatroslav Škare, izvanredni profesor na Katedri za marketing Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i direktor programa V-Executive

Program V-Executive započeo je u veljači s modulom „Organizacija i poslovna strategija“.

Poreč – Valamar nastavlja s programom poslovne edukacije u turizmu i hotelijerstvu, V-Executive, u suradnji s pet hrvatskih institucija visokog obrazovanja: Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Fakultet za ekonomiju i turizam u Puli, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji, Ekonomski fakultet u Splitu, te Sveučilište u Dubrovniku. Dvogodišnja poslovna edukacija V-Executive zaposlenicima Valamara nudi cjeloviti set znanja i vještina potrebnih za razvoj uspješne karijere u djelatnosti turizma i ugostiteljstva.

“Kao jedan od ključnih prioriteta Valamar je postavio brigu o zaposlenicima, a posebno ulaganja u edukacije te razvoj znanja i vještina. Ponosni smo na razvoj programa V-Executive jer našim menadžerima omogućavamo edukaciju po uzoru na brojne executive programe poslovnih škola diljem svijeta, koristeći najbolju akademsku i poslovnu praksu Hrvatske. V-Executive jedan je od načina na koji Valamar omogućuje menadžerima stjecanje poslovnih znanja i razvoj karijere unutar kompanije”, izjavila je Ines Damjanić, potpredsjednica za ljudske potencijale u Valamar Rivieri.

Program V-Executive započeo je u veljači s modulom „Organizacija i poslovna strategija“, a nastavlja se u ožujku s temom „Trendovi u turizmu“ na kojoj će Valamarovi menadžeri moći saznati kako se industrija promijenila u posljednjih nekoliko godina i što nas sve očekuje u budućnosti turizma. Na program se prijavilo više od 120 menadžera koji će imati priliku poslušati 25 predavača s ključnih akademskih institucija, Valamarove menadžere te niz vanjskih stručnjaka i kolega iz drugih tvrtki. Program je zamišljen kroz ukupno 20 modula podijeljenih u 7 tematskih cjelina, kojima je cilj upoznati polaznike s trendovima, prenijeti im nova znanja u struci, naučiti ih kako primijeniti inovacije sve u skladu s organizacijskom kulturom okrenutom znanju i napretku.

Program V-Executive dio je krovne edukacijske platforme Valamar Excellence, programa cjeloživotnog učenja i stjecanja znanja kroz edukacije i treninge za poslovanje u turizmu i ugostiteljstvu koji svim zaposlenicima Valamara nudi stalnu mogućnost usavršavanja na osobnom i profesionalnom planu. Valamar je ove godine ponovno proglašen najpoželjnijim poslodavcem u turizmu i ugostiteljstvu te je već sedmu godinu za redom jedina turistička kompanija na listi 20 najboljih hrvatskih poslodavaca - pokazalo je najnovije istraživanje koje tradicionalno provodi Alma Career Croatia koja upravlja portalom MojPosao.

Više sa portala poduckun.net ...