Zahvala svima koji su doprinijeli uspješnoj realizaciji 41. Riječkog karnevala

Autor: Tara Tomić 13.02.2024

Turistička zajednica grada Rijeke kao glavni organizator, uz Grad Rijeku, upućuje veliku zahvalu svim uključenima koji su doprinijeli uspješnoj realizaciji 41. Riječkog karnevala

Rijeka - Velika zahvala upućena je svim sudionicima, karnevalistima, partnerima, suradnicima, gradskim službama, medijima, volonterima, sponzorima i prijateljima Riječkog karnevala!

„Za nama je još jedno uzbudljivo i veselo peto riječko godišnje doba! Ovogodišnji Riječki karneval, iako vremenski dosta kratak, bio je bogat događanjima, iznimno dobro posjećen te je protekao mirno i uz puno dobre karnevalske zabave. Time je još jednom dokazana njegova vrijednost kao jednog od najprepoznatljivijih elemenata kulturnog identiteta grada Rijeke kao i važnost očuvanja tradicije kojoj se divi cijeli svijet, a u stanovnicima šire regije budi najiskreniji osjećaj ponosa i pripadnosti“, poručuju iz Turističke zajednice, dodajući kako su timski rad i ljubav prema Riječkom karnevalu rezultirali su još jednim karnevalskim izdanjem za pamćenje.

Fotografije i snimke Međunarodne karnevalske povorke Riječkog karnevala obišle su i obilazit će svijet šireći poruku prijateljstva i pozitivne energije koja je u nedjelju vladala centrom Rijeke, a oni koji su sudjelovali u povorci i pratili najljepšu karnevalsku priredbu uživo, uspomenu na njeno 41. izdanje nosit će u srcu te doživljaje i ljubav prema karnevalu prenositi generacijama koje dolaze.

Više sa portala poduckun.net ...