Zajednica tehničke kulture Rijeka u OŠ Tesla organizira predstavljanje 48 učeničkih zadruga PGŽ

Autor: Nikola Cvjetović 16.05.2024

Dođite u petak u OŠ Tesla i podržite rad učeničkih zadruga!

Rijeka - Zajednica tehničke kulture Rijeka organizator je manifestacije Team work days u suradnji s Hrvatskim savezom učeničkih zadruga-Podružnicom Primorsko-goranske. Manifestacija se održava pod pokroviteljstvom Grada Rijeke i uz potporu Primorsko-goranske županije.

Team work days odvija se uz sudjelovanje 48 učeničkih zadruga Primorsko-goranske županije, a domaćin ovogodišnje 23. županijske Smotre učeničkih zadruga je Osnovna škola „Nikola Tesla“ iz Rijeke. U programu sudjeluje oko 250 sudionika. Manifestacija će se održati u petak, 17. svibnja od 10 sati u Osnovnoj školi „Nikola Tesla“, Trg Ivana Klobučarića 1 te je otvorena za sve građane.

Učeničke radionice se smatraju jednom od sastavnica tehničke kulture, koje primjenom različitih metoda, resursa, alata i znanja stvaraju proizvode te razvijaju poduzetničke kompetencije, kreativnost i osjećaj inicijative. Radom u učeničkim radionicama/zadrugama, učenici stječu iskustva u timskom radu, razvijaju radne navike, njeguju radne vrijednosti i stvaralaštvo, odgovornost, inovativnost, poduzetnost i potrebu za suradnjom.

Dođite u petak u OŠ Tesla i podržite rad učeničkih zadruga!

Više sa portala poduckun.net ...