116. izdanje Zelenog Kastva sutra na Fortici

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 28.10.2022

Po prvi puta sajam će imati i ponudu mikrobilja i liofiliziranih proizvoda - tehnika dubokog zamrzavanja i dubokog "isušivanja", uz čuvanje svih nutritivnih vrijednosti.

Kastav - U tijeku je organizacija 116. "Zelenog Kastva" - sajma zdravlja i dobre vibre koji će se održati u subotu, 29. listopada od 9 - 13 sati na Fortici u Kastvu. Prijavljeno je 25 sudionika i ponuda će biti iznimno bogata - mandarine, limuni, grožđe "Fragolla", kruške, dunje, jabuke, što se tiče voća. Biti će blitve, špinata, salate i salatine, kupusa, kelja, raštike, ricastog kelja, poriluka, kapule, češnjaka, krompira, cikle, mrkve, friške repe, korjen celera i korjen peršina, korabe, žute mrkve, crne rotkve, pastrnjaka, lista peršina i celera, ukiseljenog povrća, paprike, tikava, buča, batata, ajvara, pinđura, sušenih začina i "vegete", brašna, jaja, kravljeg mlijeka, jogurta, sireva, skute i suhomesnatih proizvoda, meda i mednih delicija, prirodne kozmetike, nakita i ukrasnih i uporabnih dekorativnih predmeta.

Po prvi puta sajam će imati i ponudu mikrobilja i liofiliziranih proizvoda - https://davordiat.wixsite.com/my-site?fbclid=IwAR3jPNWNn4jcCqtgthInw1vU6-NGYqRm2BrMaDEHnT39HrayrESsGScueYQ - tehnika dubokog zamrzavanja i dubokog "isušivanja", uz čuvanje svih nutritivnih vrijednosti. Radi se o organskoj proizvodnji i ekološkoj proizvodnji, bez upotrebe kemije, na potpuno prirodan način uzgoja.

Više sa portala poduckun.net ...