Besplatni pregledi madeža za građane Kastva

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 14.09.2022

Grad Kastav u suradnji s Nastavnim zavodom za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije nastavlja s programom pregleda i edukacije s ciljem ranog otkrivanja melanoma.

Kastav - U petak 23. i subotu 24. rujna, u prostorijama kastavske Gradske vijećnice, Trg Lokvina 2, održat će se besplatni dermatološki pregledi madeža koje će provoditi dr. Gordan Lakoš. Petak će se pregledi odvijati od 17 do 20 sati, a subotu od 10 do 13 sati.

Grad Kastav u suradnji s Nastavnim zavodom za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije nastavlja s programom pregleda i edukacije s ciljem ranog otkrivanja melanoma znajući koliko je važno otkriti promjene na koži i madežima u što ranijoj fazi.

Pregledi će se odvijati pod epidemiološkim mjerama te se mole svi oni koji će se naručiti da dođu s maskama i u točno dogovoreno vrijeme termina kako se ne bi stvarale gužve. U vijećnicu može ući samo jedna osoba na pregled. U navedenim terminima može se pregledati ukupno 50 osoba, a zbog uobičajeno velikog interesa molimo vas da javite ako ne možete doći u zakazano vrijeme kako bi se oslobodilo mjesto za druge zainteresirane.

Pozivaju se zainteresirani građani, s prebivalištem na području Kastva, da rezerviraju termin na telefon 051/688-209.

Više sa portala poduckun.net ...