Bogata ponuda "Zelenog Kastva" sutra na Fortici

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 24.06.2022

Važno je istaknuti da je počela sezona bobičastog voća, pa će u ponudi biti borovnica, ribizla, ogrozda, kupine, malina...

Kastav - Fortica će sutra od 9 do 14 sati ugostiti 102. izdanje "Zelenog Kastva". I ovoga puta ponuda će biti izuzetno bogata, uz čak 30 sudionika koji će nuditi svoje proizvode.

Uz uvijek prisutno i traženo svježe voće i povrće, na štandovima izlagača naći će se i prirodna kozmetika, ekološka sredstva za pranje veša i omekšivači, prekrasne ručno pletene torbice, te "cekeri" od komušine kukuruza.

Važno je istaknuti da je počela sezona bobičastog voća, pa će u ponudi biti borovnica, ribizla, ogrozda, kupine, malina i drugog, ali i prirodnih sokova, matičnog soka aronije, soka goji bobica, raznih vrsta sirupa i marmelada.

Uz sve navedeno , "Zeleni Kastav" i ovog će puta ponuditi obilje sireva od kravljeg, kozjeg i ovčjeg mlijeka, te suhomesnatih proizvoda od crnih svinja iz slobodnog uzgoja. Neće nedostajati niti kefira i jogurta, i to običnih i voćnih, Kmetije Žgajnar iz Postojne.

Više sa portala poduckun.net ...