Dvije tisuća maškara na dvije nedjeljne povorke u Crikvenici

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 26.01.2023

Dječja povorka starta u 11 sati, a Velika povorka u 14 sati. Obje povorke kreću od hotela Miramare, a doček je na Veloj paladi.

CRIKVENICA - Dvije tisuće maškara prodefilirat će Crikvenicom u nedjelju u Dječjoj povorci i Velikoj maškaranoj povorci. Dječja povorka starta u 11 sati, a Velika povorka u 14 sati. Obje povorke kreću od hotela Miramare, a doček je na Veloj paladi. Goste će zabavljati Trend, a u kasnim popodnevnim satima Koktelsi. Kako raste broj sudionika iz godine u godinu, tako raste i broj posjetitelja, a velik broj ljubitelja maškara moći će gledati direktan prijenos na portalima maskare.net i poduckun.net.

U nedjelju će za sav promet biti zatvorena Ulica Ivana Skomerže (od parkirališta Petak) te Strossmayerovo šetalište u razdoblju od 11 do 17,30 sati.

Svi koji još nisu stigli, i dalje imaju priliku iskoristiti posebnu ponudu smještaja na Rivijeri Crikvenici i zaviriti u Veselu maškaranu škrinjicu te pronaći nešto baš za svoj gušt. Detalji o lokacijama s maškaranim popustima su, naravno, na letku Maškare 2023., na www.maskare.net te Facebook stranici Maškare Crikvenica. Zahvaljujući Gradu Crikvenici, subotom besplatno vozi maškarani City bus, a raspored vožnje možete pronaći na internetskim i Facebook stranicama TZ Grada Crikvenice.

Organizator Maškara 2023. u Crikvenici je TZ Grada Crikvenice, a suorganizator Catering Derossi. Generalni pokrovitelj je Grad Crikvenica, a pokrovitelji su: Hrvatska turistička zajednica, TZ Kvarnera, Jadran Crikvenica, Eko-Murvica, Županijska lučka uprava Crikvenica. Partneri su Pavlomir, Hotel Marina, DC Mihurić Selce, Marinero Tours i Eko selo Selce d.o.o.

Dan uoči povorke (subota, 28. siječnja) pridružite se večernjoj zabavi u maškaranom šatoru na Trgu Stjepana Radića uz nastup glazbenoga sastava Fortunal.

Više sa portala poduckun.net ...