[FOTO/VIDEO] Opatijski dječji vikend ispunio Ljetnu pozornicu dječjom cikom i vikom

Autor: Marina Pauletić 07.10.2023

Program se nastavlja i sutra!

Opatija – U Opatiji ovoga vikenda vladaju djeca, a prvi je dan protekao u iznimno veselom raspoloženju, a program „Igre bez granica“ započeo je u deset sati ujutro. Svečano su otvorenje upriličile Mažoretkinje Opatijske rivijere, a onda se velika Ljetna pozornica pretvorila u najveći zabavni park u Opatiji.

Jahanje ponija, napuhanci, igre, rolanje, animacijski program, plesne točke, STEM radionice, predstave „Ana Banana u prometnoj šumi“ i „Zaljubljeni Pinocchio“… Na Ljetnoj je pozornici svako dijete moglo pronaći nešto za sebe.

VIDEO

Program se nastavlja i u nedjelju, 8. listopada od 10 do 17 sati na velikoj Ljetnoj pozornici. Posjetitelje ponovno čekaju Rolly park i napuhanci, a u 17 sati će u Centru Gervais biti projekcija sinkroniziranog animiranog filma „Psići u ophodnji: Moćan film“ i to je jedini program za koji će se plaćati ulaznice, a one se mogu kupiti u sustavu www.mojekarte.hr i na prodajnim mjestima Festivala Opatija.

Opatijski dječji vikend će imati i popratni sadržaj u Ciciban igraonici na Ljetnoj pozornici, a da sve bude još slađe, ugostiteljska ponuda bit će slasna: fritule, palačinke, kokice…

VIDEO

Opatijski dječji vikend ispunio Ljetnu pozornicu dječjom cikom i vikom

Više sa portala poduckun.net ...