[FOTO] PETROVA VA POJANAH Startao 40. Međunarodni boćarski turnir, večer donosi zabavu uz Cukar&caffe

Autor: Nikola Cvjetović 02.07.2022

bocari poljane 2022 turnir  3

Kako je proteklo otvorenje turinira donosimo u velikoj fotogaleriji...

Poljane - 40. Međunarodni boćarski turnir na kojem nastupa šesnaest ekipa iz Hrvatske, Italije i Slovenije započeo je jutros u Poljanama u sklopu Petrove. Turnir se neprekidno odvija još od 1982. godine, a ove godine natječu se i ženske ekipe iz Čavli i Kastva. Uoči početka natjecanja sudionike su pozdravili gradonačelnik Fernando Kirigin i njegova zamjenica Kristina Đukić.

bocari poljane 2022 turnir  2

Uz boćanje danas je na rasporedu i Mići samanj koji će se održavati od 16 do 20 sati, a na kojem će svoje autohtone proizvode ponuditi lokalni OPG-ovi. Tijekom subote za zabavu će biti zadužen glazbeni sastav Cukar&caffe, dok će drugi dan za glazbu biti zadužen DJ Deni i „lokalni sopci“. Ove godine je novost i natjecanje u kuhanju u kotlićima, a za ovu priliku meso su donirali Lovačko društvo Kobac iz Lovrana i Lane iz Opatije. Prihodi od prigodne prodaje namijenjeni su za humanitarnu akciju „Za Drageca i Snježanu“.

bocari poljane 2022 turnir  1

Uz potporu Grada Opatije, organizirana je i popularna predstava Casabianca na joge koja će zaključiti manifestaciju i za koju su karte već rasprodane. Kako je proteklo otvorenje turinira donosimo u velikoj fotogaleriji...

[FOTO] PETROVA VA POJANAH Startao 40. Međunarodni boćarski turnir, večer donosi zabavu uz Cukar&caffe