[FOTO] U Dječjem vrtiću Opatija održan Dan otvorenih vrata

Autor: Nikola Cvjetović 17.05.2023

U galeriji pogledajte dio ugođaja iz vrtića.

Opatija - U Dječjem vrtiću Opatija održan je još jedan Dan otvorenih vrata u kojem su odgojitelji, u suradnji sa stručnim timom, za djecu i roditelje osmislili su brojne aktivnosti koje su se održale u prostorijama opatijskog vrtića.

- U prostorijama I. i II. skupine djeca su s roditeljima imali priliku izrađivati narukvice i razne šuškalice, ukrašavati staklenke te saditi sukulente. U prostorijama III. i IV. skupine sadilo se začinsko bilje, a u prostoru V. i VI. skupine izrađivale su se ogrlice i narukvice. Svoja kreativna umijeća djeca i roditelji pokazali su u prostorijama VII. i VIII. skupine gdje su oslikavali vaze i platnene vrećice. U prostorijama IX. i X. skupine izrađivali su se zdravi napitci i ražnjići od voća, a u prostorijama XI. i XII. skupine održala se radionica Mali vrtlari, poručili su organizatori iz DV Opatija.

Na Opatijski dječji dan, mnoga su djeca povela i svoje najdraže plišane igračke i lutke koji su u „Ambulanti za igračke“ dobili potrebnu njegu i tretman za pojedine „zdravstvene probleme“.

- „Ambulanta“ je organizirana u suradnji s opatijskim Gradskim društvom Crvenog križa kao jedna od niza aktivnosti povodom obilježavanja Tjedna Crvenog križa. Zahvaljujemo roditeljima na velikom odazivu, a radujemo se budućim druženjima, dodali su iz DV Opatija.

U galeriji pogledajte dio ugođaja iz vrtića.

U Dječjem vrtiću Opatija održan Dan otvorenih vrata

Više sa portala poduckun.net ...