[FOTO/VIDEO] Andrej Škedel uspješno teleportirao Let3 i zlatni traktor na put za Liverpool @ Kastav

Autor: Marin Aničić 27.04.2023

U nastavku pogledajte veliku fotogaleriju i video prilog s Crekvine.

Kastav – Najpoznatiji zlatni traktor u Hrvatskoj večeras se skupa s članovima riječkog benda Let3 s kastavske Crekvine teleportirao na put prema Liverpoolu! Riječ je dakako o dobro nam poznatim i sada već svjetskim Letovcima, koji će 9. svibnja nastupiti u polufinalnoj večeri Eurovizije u M&S Bank Areni Liverpool.

Kastavska Crekvina imala je prilike ugostiti teleportaciju banda i traktora kojom je 'dirigirao' Andrej Škedel uz pomoć svojih pomoćnica, a sve uz glazbenu podlogu članica Ženske klape Luka koje su izvele a capella Mama Šč i Ero s onoga svijeta.

"Mi smo spremni, već od Dore se spremamo za teleportaciju. Prije Liverpoola ćemo posjetiti gradove diljem Europe prije nego dođemo", rekao je Mrle za medije prije polaska.

Kao što je Damir Martinović Mrle već najavio, do Liverpoola će osim teleportacijom stići i cestom, a o događajima s ovog putovanja, koje zasigurno neće pratiti samo hrvatski mediji, članovi benda izvještavat će na društvenim mrežama. Što drugo reći, nego sretno Letovci i plasirajte se što bolje! ŠČ!

VIDEO

Andrej Škedel uspješno teleportirao Let3 i zlatni traktor na put za Liverpool @ Kastav

Više sa portala poduckun.net ...