[FOTO/VIDEO] Bogatim programom i velikom feštom obilježen Marčejski dan

Autor: Marin Aničić 10.07.2023

Veliku fotogaleriju i video prilog pogledajte u nastavku...

Marčelji - S malom odgodom od tjedan dana održan je i Marčejski dan na prostoru oko Stare škole Marčelji. Održano je takmičenje u kuhanju lovačkog kotlića, a u konkurenciji od 11 ekipa prvo mjesto je osvojila ekipa 'Škuro va glave', drugo mjesto su osvojili 'Kunjadinjoti', a treće mjesto je pripalo dvojcu 'Otac i sin'.

Održan je i malonogometni turnir u kojem je zlato osvojila ekipa Viškovo, srebro ekipa Klana i broncu ekipa Karniše. Održan je i revijalni boćarski turnir jer je onaj tradicionalni usprkos vremenu i zahvaljujući natkrivenom jogu održan još prošlog vikenda. Sudjelovalo je šest parova, a pobijedila je ekipa Studena , drugo mjesto je pripalo ekipi Halubjan dok je treće mjesto osvojila ekipa Marčeji.

U večernjim satima održano je i natjecanje u ispijanju piva pa je tako od petnaestak natjecatelja dokazano najbolji ispijač piva Ivan Hodak, drugo mjesto je osvojio Valentino Vlaše a treće mjesto je osvojio Valentino Borović. U ranim večernjim satima grupa Lady Luna započela je sa svirkom pa do kasno u noć, a da cijela fešta bude popraćena s glazbom pobrinuli su se Martinčić i Kostanj.

VIDEO

Bogatim programom i velikom feštom obilježen Marčejski dan

Više sa portala poduckun.net ...