[FOTO/VIDEO] Četiri tenora prekrasnim izvedbama arija i kancona uljepšali veliko finale ovogodišnje Marinine

Autor: Nikola Cvjetović 17.07.2022

Otkad su se prvi put zajedno pojavili na pozornici, 4 tenora trajno su osvojili srca publike i postali jedni od najtraženijih i najomiljenijih izvođača na domaćoj glazbenoj sceni...

Mošćenička Draga - Ugodna večer, sjajan ambijent i vrhunski vokali bili su dobitna kombinacija za brojnu publiku koja nije propustila poslušati večerašnji nastup 4 Tenora na draškoj rivi.

Đani Stipaničev, Filip Hozjak, Vladimir Garić i Marko Pecotić već su prilikom izvedbe prve pjesme na koncertu izmamili veliki aplauz.

Otkad su se prvi put zajedno pojavili na pozornici, 4 tenora trajno su osvojili srca publike i postali jedni od najtraženijih i najomiljenijih izvođača na domaćoj glazbenoj sceni, a svoj status koji uživaju kod publike potvrdili su i sinoćnjim koncertom u Mošćeničkoj Dragi.

Uz 4 tenora posjetitelje Drage rasplesali su i Dellboysi sa svojim stranim i domaćim repertoarom, a sve je zaokružio veliki vatromet.

Podsjetimo, obilježavanja ovogodišnje Marinine započelo je up petak kada su dodijeljene nagrade za naj okućnicu i naj balkon kao i za najboljeg konobara i kuhara nakon čega je nastupila Klapa Nevera.

Subotnji program donio je otvorenje boćarskog turnira na boćalištu BK Draga, dok ej večer prošla u znaku promenadnog koncerta Limene glazbe Spinčići.

Djelić atmosfere od protekla tri dana donosimo u velikoj fotogaleriji i priloženim video prilozima...

VIDEO

VIDEO

Četiri tenora prekrasnim izvedbama arija i kancona uljepšali veliko finale ovogodišnje Marinine

Više sa portala poduckun.net ...