[FOTO/VIDEO] Nacionalna izložbe mladih inovatora ''Mladi@inovacije 2022'' ispunila kastavsku sportsku dvoranu

Autor: Marin Aničić 23.09.2022

inovatori_kastav_2022__1_

Izložbu možete pogledati još sutra do 14 sati.

Kastav - Grad na brege već je deveti put domaćin Nacionalne izložbe mladih inovatora ''Mladi@inovacije 2022'' čije se 14. izdanje održava u sportskoj dvorani 'Matija Katalinić'.

inovatori_kastav_2022__3_

Na izložbi se sa svojim radovima predstavljaju mladi inovatori iz svih krajeva Hrvatske (Osječko-baranjske, Sisačko-moslavačke, Zagrebačke, Istarske, Požeško-slavonske, Brodsko-posavske, Splitsko-dalmatinske i Primorsko-goranske županije), a ove godine je po prvi put predstavljeno i 30 mladih inovatora koji su pohađali program u sklopu projekta ''Mreža klubova mladih inovatora poduzetnika na području Urbane aglomeracije Rijeka'', kojega provode Grad Kastav u suradnji sa Savezom inovatora PGŽ i Klubom inovatora KIN Kastav.

inovatori_kastav_2022__2_

- Sjajno je vidjeti kakve sve ideje imaju mladi iz cijele Hrvatske i 30 inovatora okupljenih u našem kastavskom projektu. Svojim radovima i načinom razmišljanja zaista dokazuju da su naša budućnost, poručio je kastavski gradonačelnik Matej Mostarac.

Izložbu organizira Savez inovatora PGŽ, uz potporu Kluba inovatora KIN Kastav, Udruge inovatora INTERINOVA Matulji, Saveza riječkih inovatora, IN kluba Rijeka, Zajednice tehničke kulture Rijeka, Saveza inovatora Zagreb, Udruge inovatora Šterik, Elektroindustrijske i obrtničke škole Rijeka, Srednje škole za elektrotehniku i računalstvo Rijeka i Tehničke škole Rijeka.

Izložbu možete pogledati sutra do 14 sati.

VIDEO

Nacionalna izložbe mladih inovatora ''Mladi@inovacije 2022'' ispunila kastavsku sportsku dvoranu